joi, 29 martie 2012

Essences by Coty Giveaway

Hey ♥

La inceputul lunii martie am avut o surpriza placuta din partea Essences by Coty Romania, care mi-au trimis odata cu venirea primaverii, un colet "parfumat" :) Le multumesc tare mult, a fost un gest frumos din partea lor. Am primit, si pentru voi, un cadou foarte dragut si care sper sa va placa.




In ce consta?

1 parfum Guess Seductive I'm yours - 30ml
O agenda Elite Models Frangrances

Nu prea m-am putut abtine sa nu fotografiez agenda, e atat de frumoasa! Iar sticluta parfumului..

 


Noile parfumuri Elite le gasiti deja in magazinele care comercializeaza produse Coty, exista 4 arome diferite. Si stiu ca o sa va placa si voua denumirile lor atat de mult cat m-au incantat si pe mine:  
New York Muse, Paris Baby, London Queen si Rio Glam Girl.

Daca ar fi sa aleg unul din cele 4, London Queen ar fi pe primul loc :) In agenda, castigatoarea o sa gaseasca cateva detalii mai pe larg despre parfumuri, in special despre notele fiecaruia.

Regulile sunt simple, nu e un concurs, ci un giveaway, asa ca 1 norocoasa o sa se bucure de cadoul oferit de Essences by Coty Romania :) Va rog sa le cititi cu atentie si sa le respectati, sunt doar cateva cerinte usoare si tin foarte mult la ele!
  •  Sa ma urmariti prin GFC sau pe Facebook 
  • Sa urmariti pagina Essences by Coty Romania pe Facebook
  • Sa lasati un comentariu la postare cu urmatoarele date: numele cu care ma urmariti (fie GFC, fie FB, fie amandoua), numele cu care urmariti pagina de FB Coty Romania, raspunsul la intrebarea: Ce iti place cel mai mult primavara?
  • Cand completati formularul de comentariu in Disqus, nu uitati sa va completati si adresa de mail valida, ca sa va anunt in cazul in care ati castigat! Adresa o voi vedea doar eu. NU va lasati adresa de mail completa in comentariul propriu zis, va rog.
Castigatoarea o voi anunta pe data de 10 aprilie 2012, aleasa prin random.org (list randomizer). Fiecare participant are dreptul la o singura intrare si livrarea se face doar catre o adresa de Romania.

Daca aveti intrebari referitoare la giveaway, astept comentariile voastre.


Bafta fetelor!


Puteti sa-mi trimiteti mailuri pe laurenscaffe(at)ymail(dot)com
Va pup!
XOXO.